‘Refill’, de ideale oplossing voor altijd goed aangevulde displays met prepaid kaarten

Met ‘refill’ bedoelen we het heraanvullen, herbevoorraden of vullen van displays, draairekken, winkelmeubilair en kassarekken met prepaid kaarten. Deze dienst met toegevoegde waarde kan uw logistieke taken helpen verlichten.

Biedt u uw klanten producten aan zoals geschenkkaarten, cadeauboxen, herlaadkaarten en simkaarten op displays, kassarekken of specifiek winkelmeubilair?

Dan weet u ongetwijfeld dat het van belang is om ze altijd goed aan te vullen! Wist u ook dat u Good Display hiervoor kunt inschakelen? Het hele jaar lang doorkruisen 12 medewerkers van Good Display heel België om de displays en rekken met prepaid kaarten in zo’n 750 winkels om de twee weken aan te vullen. Alleen hiervoor leggen ze maar liefst 360.000 km per jaar af! Indien u dat wenst, zorgen we ook voor het logistieke beheer van uw non-prepaid kaarten (kaarten zonder waarde die aan de kassa worden geactiveerd). De stock hiervan beheren we in ons eigen magazijn. Refill door Good Display … praktisch en gemakkelijk, toch? U kunt rekenen op:

  • een nauwkeurige planning van refill-bezoeken
  • refill-diensten in heel België
  • naleving van deadlines
  • oog voor detail
Ontdek de diensten van Good DisplayNeem contact met ons op
logo