Een optimale aankleding laat uw verkooppunt schitteren!

Wilt u uw klanten in de winkel correct informeren en tegelijk uw verkooppunt aantrekkelijker maken? Dan is een mooie aankleding de juiste keuze! Good Display is dé specialist ter zake!

Dankzij een efficiënte winkelaankleding informeert en begeleidt u de klant optimaal. Het resultaat? Hogere verkoopcijfers! Decoratie, etalage- of voertuigbelettering, signalisatie, wegwijzers … dit valt allemaal onder de aankleding van uw winkel. Het aankledingsteam van Good Display zorgt voor de volledige aankleding van uw verkooppunt, binnen én buiten.

En dat voor elk doel: een reclameboodschap in de kijker plaatsen, decoratie, beveiliging, de klant informeren enz. U hebt een zeer ruime keuze: stickers (vloerstickers of andere), panelen (decoratief of informatief, met ophanging of zelfklevend …), schapscheiders- en stoppers, wobblers, etiketten, kaders, kakemono’s, wegwijzers, veiligheidspictogrammen, etalage- of voertuigbelettering.

Voor elke gelegenheid de juiste aankleding

Net als vele andere winkels organiseert u op gepaste tijden ongetwijfeld speciale acties. De winkelervaring van de klant krijgt een flinke boost wanneer u uw verkooppunt van kop tot teen in een bepaald thema aankleedt. Denk maar aan Valentijn, Sinterklaas, Kerstmis, een nieuw seizoen, maar ook opendeurdagen of de soldenperiode: elke gelegenheid is een reden voor een nieuwe decoratie. Wedden dat uw verkoop een duw in de rug krijgt? Ontdek wat onze ervaren aankleders allemaal voor u kunnen doen:

  • decoratie voor thematische of tijdsgebonden gelegenheden
  • belettering van etalages en voertuigen
  • plaatsing van decoratieve muurpanelen
  • plaatsing van veiligheidspictogrammen (nooduitgang, borden, wegwijzers …)
  • plaatsing van richtingwijzers in gangpaden
  • lineaire inrichting

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw merchandising, remodeling, refill of zelfs voor technische en logistieke ondersteuning? Good Display blinkt ook in deze domeinen uit!

Vraag een offerte aan voor de aankleding van uw handelsruimteBel ons
logo