Technische en logistieke ondersteuning: bekwame medewerkers tot uw dienst

Decoratiepanelen op hoogte? Een nieuwe verlichting in de winkelrekken? Enkele schappen verhuizen? Reken voor al deze werkzaamheden en nog vele andere op de gespecialiseerde merchandisers van Good Display.

Maak een logistiek budget op en concentreer u op uw operationele beschikbaarheid. Ga voor een ‘all-in’ aanpak voor alle kleine klussen die een vakman vereisen. Volledige montage en demontage van schappen, plaatsing van decors en richtingwijzers op hoogte, vervanging van de verlichting … Onze merchandisers zijn echte manusjes-van-alles. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een vergunning voor hoogte- en elektriciteitswerken. Eerst vindt er een bezoek aan de winkel plaats om een degelijk projectplan op te stellen en vervolgens gaan onze teams in alle veiligheid aan de slag. Bovendien zijn ze uiterst flexibel. Wij komen wanneer het u best past.

Dit zijn enkele klussen die onze technische en logistieke teams met plezier voor u uitvoeren:

  • montage en demontage van stands
  • plaatsing van een shop-in-the-shop
  • montage en demontage van douches en baden voor beurzen
Een logistieke ondersteuning die uw leven makkelijker maakt

Om het u nog gemakkelijker te maken, beschikt Good Display over een wagenpark (volume tot 18 m³) waarmee u uw materiaal kunt vervoeren, alsook over magazijnen voor opslag.

Dit zijn enkele klussen die onze logistieke teams met plezier voor u uitvoeren:

  • plaatsing van POS-materiaal (reclame in het verkooppunt: totems in karton) en POS-informatie (informatie in het verkooppunt: panelen) enz.
  • dispatching en levering van spaaracties (getrouwheidsacties)
  • dispatching van meubilair: levering en plaatsing
Vraag een offerte voor technische ondersteuning aanBel ons
logo