Al 20 jaar thuis in remodeling

Dankzij bijna 20 jaar ervaring helpt Good Display zijn klanten om hun marketing- en verkoopstrategie met succes toe te passen in hun verkooppunten. Ons team van zo’n 30 gekwalificeerde merchandisers zijn echte specialisten in remodeling. Aan de hand van verschillende merchandisingtechnieken plaatsen ze merkproducten in de winkel in de kijker: merchandising, aankleding van handelsruimten, technische en logistieke ondersteuning en refill. We zijn actief in heel België, maar ook in Frankrijk en Luxemburg.

Ontdek wat Good Display voor u kan betekenen

Hoe maken wij het verschil?

Naast onze jarenlange expertise in dit domein, biedt Good Display u ook een professionele, snelle en efficiënte dienstverlening aan. In het Nederlands, Frans of Engels? Wij spreken uw taal! Maar dat is niet alles:

  • nauwkeurige opvolging van het merchandisingplanogram
  • uw producten in de kijker op het juiste moment, met de juiste hoeveelheden en op de juiste plaats
  • gemotiveerde, flexibele en polyvalente medewerkers
  • oog voor detail
  • reactief en meedenkend

Een visie zonder daden is slechts een hallucinatie.

Michael Kami

Wie zijn onze klanten?

Bent u verantwoordelijk voor een of meerdere verkooppunten? Wilt u de remodeling van uw verkoopruimten graag in handen geven van een echte professional? Of misschien bent u als verantwoordelijke voor een supermarkt op zoek naar een betrouwbare partner voor de refill (herbevoorrading) van prepaid betaalkaarten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Good Display telt verschillende soorten winkels onder zijn klanten:

  • kleine tot middelgrote handelsruimten in diverse sectoren: speelgoed, voeding, doe-het-zelf, decoratie, horeca, benzinestations, telecommunicatie, apotheken, verlichting, vastgoedkantoren, banken en verzekeringen
  • grote supermarkten (al dan niet gespecialiseerd), zoals Carrefour, Delhaize, Match, Club, Krëfel, C&A, Castorama, Planet Parfum, DI, Ixina, Mobistar Center, Lunch Garden, Brico …
Auchan
Tom&Co
Multipharma
Smatch
Medimarket
Oskab
Cora
Rob
Mestdagh
Carrefour Market
Deli Traiteur
Vanden Borre Kitchen

Enkele van onze opdrachten

Nieuwsgierig naar de gespecialiseerde opdrachten die we in uw verkooppunten kunnen uitvoeren? Hier zijn enkele van onze realisaties: