Merchandising: geef uw producten de plaats die ze verdienen!

Opent u een winkel en wilt u uw producten optimaal ordenen en uitstallen? Of misschien laat u de plaatsing van uw producten en zichtbaarheid van merken liever aan professionals over? Zoek niet langer, wij helpen u graag!

De plaatsing van uw producten in de rekken heeft een rechtstreekse impact op uw verkoop. Dat is meteen ook de reden waarom u de indeling van uw winkel best toevertrouwt aan een professionele en bekende onderneming. Good Display is een specialist met bijna 20 jaar ervaring in merchandisingtechnieken. Oorspronkelijk maakten we onze start in de speelgoedsector, die nog altijd een van onze specialiteiten is. Inmiddels zijn we echter uitgebreid naar alle sectoren om op al uw concrete behoeften een antwoord te bieden. Wij zorgen voor het hele proces: test van het planogram, montage en demontage van meubilair, lineaire inrichting, plaatsing van displays, gondolakoppen, schapstoppers, kakemono’s enz.

Gemotiveerde en polyvalente teams

Onze merchandisers-vertegenwoordigers bespreken samen met de afdelingsmanager de beste productplaatsing, de nodige lopende meter enz. Dankzij hun flexibiliteit en reactievermogen komen uw producten tot hun volle recht in een aantrekkelijke facing. Onze merchandisers-plaatsers vullen de rekken met producten op basis van een vooraf bepaald planogram (of plan). Onze medewerkers zijn niet alleen gemotiveerd en polyvalent, ze passen zich ook moeiteloos aan elke situatie aan en hebben oog voor detail. Dit zijn enkele van de taken die ze met veel plezier tot een goed einde brengen:

  • lineaire inrichting
  • uitstalling van merkproducten in rekken
  • aankleding van merchandisingacties
  • plaatsing van producten in winkelketens in heel België en Frankrijk

Good Display biedt bovendien nog andere diensten aan. Zo kunt u ook op ons rekenen voor de aankleding van een handelsruimte of voor een volledige remodeling van uw rekken.

Vraag een offerte voor uw merchandising aanBel ons
logo