Refill: goed gevulde rekken en displays verkopen meer

Elk leeg kassarek of display is een gemiste verkoopkans! Vertrouw daarom de heraanvulling van uw schappen, displays en winkelmeubilair toe aan een Belgische specialist met 20 jaar ervaring.

Good Display plant dagelijkse rondes voor herbevoorrading om een groot aantal displays in handelsruimten aan te vullen en dat zo goed als in heel België. Om de twee weken bezoeken onze aanvullers meer dan 750 winkels in totaal. De refill van displays omvat alle soorten prepaid kaarten: herlaadkaarten, simkaarten, geschenkkaarten (Amazon, iTunes, Google Play, PlayStation …) enz. Tal van winkels doen hiervoor al een beroep op ons. Enkele voorbeelden zijn Carrefour, Match en Krëfel.

Refill en logistiek beheer

Wilt u graag nog een stap verder gaan in herbevoorrading? Doe dan net als andere klanten en vertrouw ons ook het logistieke beheer van uw non-prepaid kaarten toe (kaarten zonder waarde met activatie aan de kassa). Good Display neemt u alles uit handen: we beheren de stock in onze eigen opslagruimten. Weer een zorg minder voor uw verkoopteam …

  • heraanvulling van displays met prepaid telefoonkaarten aan de kassa van supermarkten
  • refill van kassarekken met iTunes- en Google Play-kaarten in supermarkten
  • logistiek beheer en heraanvulling van geschenkkaarten in boekenwinkels
  • heraanvulling van cadeauboxen in specifieke verkooppunten
  • heraanvulling van PlayStation-kaarten in speelgoedwinkels in het hele land

Good Display staat ook in voor een efficiënte aankleding van verkooppunten, merchandising, remodeling van schappen en technische en logistieke ondersteuning.

Vraag een offerte voor herbevoorrading aanBel ons
logo