20 kaarsjes voor Good Display!

Good Display, de specialist in merchandising, mag binnenkort 20 kaarsjes uitblazen. Dit is de perfecte gelegenheid om terug te blikken op twee goed gevulde decennia.

In 1998 werd Good Display opgericht door Vincent Van Eycken. Het bedrijf telde drie medewerkers en begint heel bescheiden in een ruimte van 30 m² in Braine-le-Château.

Momenteel tellen we meer dan 30 medewerkers in Waterloo. Sinds 2013 beslaan onze kantoren en ons magazijn een totale oppervlakte van 700 m². We willen deze oppervlakte nog verder uitbreiden om een buffervoorraad voor onze klanten aan te leggen.

Hoewel we aanvankelijk vooral in de speelgoedsector actief waren, groeiden we geleidelijk aan uit tot een expert in merchandising, aankleding van handelsruimten, technische en logistieke ondersteuning en refill. Good Display groeit mee met elke sector, is voortdurend op zoek naar steeds betere oplossingen en heeft altijd een luisterend oor voor de behoeften van zijn klanten. Deze klanten – van klein tot groot – zijn actief in diverse sectoren en wij staan hen graag met raad en daad bij om hun verkoop te verhogen.

Ontdek de diensten van Good DisplayNeem contact met ons op
logo