Remodeling: meet uw winkel een heel nieuw jasje aan en schakel de hulp van een specialist in

Hebben uw winkelrekken een opfrisbeurt nodig? Wilt u uw winkelruimte een gloednieuwe look geven? Good Display is gespecialiseerd in de remodeling van winkelrekken!

Om mee te zijn met de nieuwste trends en aantrekkelijk te blijven, moet u af en toe een frisse wind door uw winkel doen waaien. Good Display biedt u daarom een volledige remodeling-dienst aan. Onder de leiding van een bekwame verantwoordelijke nemen onze teams de volledige reorganisatie van uw verkooppunt op zich. Ze werken niet alleen snel maar volgen ook nauwgezet uw planogram. Als u ons uw planogram voor de herinrichting van uw winkel toevertrouwt, kunt u rekenen op een vlekkeloze opvolging.

Remodeling van een hele winkel … of een volledig schap

Rekent u op ons voor de volledige remodeling van uw winkel? Dan zorgen wij voor de montage en demontage van alle meubilair en rekken, de plaatsing van lopende meter schapruimte, de heraanvulling en aankleding (bevestiging van decoratiepanelen), de plaatsing van POS-materiaal en -informatie … Wilt u ons inschakelen voor de herinrichting van een specifiek schap? Dan gaan we op dezelfde manier te werk, maar dan op kleinere schaal. Het maakt niet uit of we voor een grote supermarkt of een leverancier werken. Good Display biedt een remodeling op maat aan die rekening houdt met de specifieke behoeften van elke klant.

Dit kunnen wij voor u doen:

  • gedeeltelijke renovatie van een winkel
  • geoptimaliseerde inrichting van rekken voor een hogere omzet in winkelketens
  • volledige remodeling van een winkel
  • herinrichting van een winkel na renovatiewerken

Zoekt u een partner voor de aankleding, merchandising, heraanvulling van displays of technische en logistieke ondersteuning? Kies dan voor Good Display. Wij nemen al uw zorgen uit handen.

Vraag een offerte voor remodeling aanBel ons
logo